“Kleine Prins is voor ons geen uitleg moeten geven en ook niet altijd alleen maar moeten praten over je ziekte, een hele toffe bende die zich belangeloos inzet voor anderen, weten dat je er niet alleen voorstaat, mensen die weten waarover ze praten,… Eigenlijk kan ik blijven opsommen, maar het komt het erop neer dat we zeer blij en eeuwig dankbaar zijn voor zowel de emotionele  en de financiele steun.” (Warre)

 

“Voor ons betekent Kleine Prins een organisatie die in zeer moeilijke tijden een grote zorg van je wegneemt op een zeer zorgzame manier. Kleine Prins staat je bij in moeilijke periodes en deelt voor een stuk het leed dat je meemaakt.” (Benjamin)

 

“Kleine Prins betekent voor ons in contact komen met andere ouders en kinderen die hetzelfde doormaken, maar toch andere verhalen horen, steun en begrip omdat hun kinderen ook ziek zijn (geweest), antwoorden op vragen en nog meer vragen…” (Thomas)

 

“Een zorgeloze dag vol met plezier en samenhang waar wij allemaal als één kunnen zijn, zonder zorgen en pijn. Gelukkig en blij en met mensen die er zijn… Dank je is niet genoeg op zo een een dag… Eén blijde lach, één blik van het bestuur zegt genoeg: “Wij zijn er voor jullie.” Bedankt Kleine Prins.”(Anoushka)

 

“Voor ons zijn jullie en de dagen dat we samen zijn een verademing. We kunnen dan weer met volle moed verder werken aan de gezondheid van ons kind. We zijn blij dat wij jullie hebben leren kennen.” (Jordi)