Evenementen

Super Sam brengt 17.500 euro op voor Kleine Prins.

De benefiet van SuperSam op zondag 26 april ter ere van Sam’s verjaardag was een groot succes. Vorige zomer, op 27 augustus 2014, heeft Sam zijn strijd verloren. Sam nam steeds de tijd om de andere patiëntjes aan het lachen te brengen en ook ouders kregen na een babbel met Sam weer frisse moed. Hij bleef altijd sterk, ook al had hij pijn, een echte SuperSam! De benefiet bracht 17.500 euro op en werd geschonken aan Kleine Prins.

Lees meer

Benefiet voor SuperSam

Op zondag 26 april 2015 vanaf 13:00u vindt de benefiet SuperSam plaats. Sam Vanhees (15), een gedreven drummer en dj – veel te jong gestorven aan kanker – mag niet vergeten worden. Dat is de boodschap van ‘Benefiet SuperSam’ op zondag 26 april.

Meer info en tickets http://www.super-sam.be/

Lees meer

40 jarig lustrum Kleine Prins

VZW Kleine Prins wil dit 40-jarig lustrum vieren en aanwenden om over verleden, heden en toekomst na te denken.
Het centrale thema is “transitie” omdat een Kleine Prins gezin altijd een markante transitie doormaakt: er is de periode voor, tijdens en na de ziekte van het kind.
De vzw werd genoemd naar het boek van Antoine de Saint-Exupéry “Le petit prince”, omdat onze kinderen onze kleine prinsen en prinsessen zijn, maar ook omdat de vos in het verhaal ons leert met ons hart en ziel te kijken, als een extra dimensie bovenop het met de ogen waarneembare.
Kunst is bij uitstek een cultuur uiting waar je uitgenodigd wordt om via je zintuigen te kijken met je hart en ziel, om waarde toe te voegen aan de ervaring. Dat geldt in de eerste plaats voor de artiest, maar ook voor de kunstliefhebber.

Onze lustrum viering vindt plaats van 22 tot en met 26 oktober 2014 op C-Mine in Genk.

Het volledig programma vind je hier: “40 jaar programma”

Lees meer