Kleine Prins helpt

EMOTIONEEL EN PRAKTISCH

Ervaringsdeskundige ouders zijn een luisterend oor voor ouders en delen hun ervaringen als leidraad voor wat komen kan. Ze kunnen ook praktische hulp bieden.

 

Financieel

Het gebeurt vaak dat een van jullie zijn of haar job opgeeft om jullie kind dag en nacht te kunnen verzorgen.

Kleine Prins kan tussenkomen met het betalen van remgelden als gezinnen de facturen niet langer kunnen betalen.

Evenementen

Ook gezinnen met een kind met kanker willen er af en toe even tussenuit. Kleine Prins organiseert daarom elk jaar verschillende gezinsevenementen. Op deze dagen komen alle kinderen van de getroffen gezinnen samen in een feestelijke context. Even weg van de dagelijkse routine.

Psychologisch

Verder kunnen de begeleiders ook een beroep doen op een aantal psychologen vrijwilligers die hen indien nodig bijstaan en wegwijs kunnen maken binnen de geestelijke gezondheidszorg. Een gezin in nood kan eventueel doorverwezen worden. Daarnaast start Kleine Prins in 2019 ook met praatgroepen en praatwandelingen voor ouders.

 

Getuigenis #Benjamin

“Voor ons betekent Kleine Prins een organisatie die in zeer moeilijke tijden een grote zorg van je wegneemt op een zeer zorgzame manier. Kleine Prins staat je bij in moeilijke periodes en deelt voor een stuk het leed dat je meemaakt.”

Getuigenis # Thomas

“Kleine Prins betekent voor ons in contact komen met andere ouders en kinderen die hetzelfde doormaken, maar toch andere verhalen horen, steun en begrip omdat hun kinderen ook ziek zijn (geweest), antwoorden op vragen en nog meer vragen…”

Testimonials

Kleine Prins is voor ons geen uitleg moeten geven en ook niet altijd alleen maar moeten praten over je ziekte, een hele toffe bende die zich belangeloos inzet voor anderen, weten dat je er niet alleen voorstaat, mensen die weten waarover ze praten,… Eigenlijk kan ik blijven opsommen, maar het komt het erop neer dat we zeer blij en eeuwig dankbaar zijn voor zowel de emotionele en de financiële steun.

- Warre

Een zorgeloze dag vol met plezier en samenhang waar wij allemaal als één kunnen zijn, zonder zorgen en pijn. Gelukkig en blij en met mensen die er zijn… Dank je is niet genoeg op zo een een dag… Eén blijde lach, één blik van het bestuur zegt genoeg: “Wij zijn er voor jullie.” Bedankt Kleine Prins.

- Anoushka

Voor ons zijn jullie en de dagen dat we samen zijn een verademing. We kunnen dan weer met volle moed verder werken aan de gezondheid van ons kind. We zijn blij dat wij jullie hebben leren kennen.”

-Jordi

Schedule a Consultation Now!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec feugiat ultricies vulputate. Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sem tortor, ac sagittis. Morbi mollis, neque sit amet convallis bibendum, leo purus commodo orci.

Address: 1865 Winchester Blvd., Campbell, CA

Phone: 1-408-915-7520

Email: themes@fastlinemedia.com

Our Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec feugiat ultricies vulputate. Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante. Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel. Nullam id scelerisque magna. Curabitur placerat sodales placerat. Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

Find Us

Contact Us

Please enter your name.
Please enter a message.