Wie luistert naar mijn vragen?

RIKE BONANTS
SECRETARIS EN BEGELEIDER
ze daarbij hebben kunnen helpen. Dit werk verrijkt mijn leven.
Tel. 089/304575

VÉRONIQUE PLUYMERS
BEGELEIDSTER

Ik leerde Kleine Prins kennen via mijn vriend Ronny Stegen. Nadat ik één activiteit van Kleine Prins had bijgewoond, wist ik al dat ook ik mijn steentje bij wou dragen aan deze fanatastische vereniging.  Ik luister naar iedereen met vragen, voorstellen, noden of gewoon naar iemand die een luisterd oor nodig heeft. Het is fijn om deel te mogen uitmaken van deze geweldige familie

mail: veronique.pluymers@telenet.be

Gsm 0495/288964

PETER CROONEN
VOORZITTER EN BEGELEIDER
Steven  is mijn broer. Zijn strijd tegen kanker heeft mijn ouders aangezet om die ervaring om te buigen in iets positiefs voor andere gezinnen die hetzelfde meemaken. Ik begeleid één gezin.

Gsm 0477/574129

STIJN VANTILT
BEGELEIDER
Gsm 0475/292196

LINDA LANGENS
BEGELEIDSTER

In 2003 werd ons derde kindje geboren. Onze roze wolk werd al vlug doorprikt, hij had een aangeboren afwijking die levensbedreigend is. Via de spelbegeleider van de kinderafdeling in Genk zijn we in contact gekomen met Kleine Prins. Wij hebben als gezin geen beroep gedaan op financiële en administratieve hulp maar de gezinsactiviteiten waren voor ons als gezin een welkome afwisseling. Het lotgenotencontact en de babbeltjes met onze thuisbegeleider vonden we zeer waardevol. Toen de vraag kwam of ik zelf als begeleider gezinnen wilde ondersteunen, ben ik bij het bestuur gekomen. Ik begeleid momenteel zelf meerdere gezinnen en help bij de organisatie van meerdere gezinscactiviteiten.
Tel. 089/464676

JENNY TEPFER
BEGELEIDSTER
Gsm 0494/261647

SYLVIA OPITEK
BEGELEIDSTER
Gsm 0487/434579

ANNE-MARIE LEPOUTRE
BEGELEIDSTER

Ik wil graag met een warm hart iets zinvols doen voor mensen die toch wel erg op de proef gesteld worden door de ziekte van hun kind.
Tel. 011/824369

AHMET TEKE
BEGELEIDER

Hallo,ik ben Ahmet , actief als begeleider bij KP sedert 2010. İk luister naar al uw vragen en samen met ons team doen wij ons best om u ın uw moeilijkste tijden te steunen.
Gsm 0478/467637

MICHAEL TIESTERS
BEGELEIDER
Gsm 0472/488341

RONNY STEGEN
Begeleider

Ik heb Kleine Prins leren kennen tijdens de ziekte van mijn zoon. Wij hebben toen zelf als gezin kunnen ervaren wat Kleine Prins kan betekenen voor gezinnen. Nadien wou ik mijn ervaringen delen met andere gezinnen als begeleider bij Kleine Prins. We zijn een fijne en gedreven organisatie die alles in het werk stelt om het zo aangenaam mogelijk te maken voor het HELE gezin, want ze worden al zwaar genoeg getroffen door de ziekte van hun kind.

Gsm 0499/747824

LORE VANHOORNE
BEGELEIDSTER
Gsm 0487/267939

TOM DERISON
BEGELEIDER

FILIP VANHEES EN LUCIA TRABUCCO
BEGELEIDERS

Ons zoontje Sam werd getroffen door kanker en hierdoor kwamen we in contact met vzw Kleine Prins. Voor ons hele gezin waren de evenementen een uitlaatklep en een opvangnet om zo met lotgenoten in contact te komen en de dagdagelijkse ziekenhuis stress even te ontvluchten. Allemaal mensen waaraan je met één woord genoeg hebt om je te begrijpen. Helaas heeft Sam* de strijd tegen dit lelijke beest verloren en omdat hij er een lange periode zoveel aan heeft gehad, zijn wij na een tijdje mee in het Kleine Prins verhaal gestapt om zo niet alleen lotgenoten te begeleiden in hun strijd tegen een levensbedreigende ziekte , maar ook om zo een beetje “de ziel van onze Sam” verder uit te dragen en levendig te houden. Voor gezinsbegeleiding ben ik niet sterk genoeg, daarom houd ik me bezig met de praktische dingen binnen Kleine prins zoals de aankoop/beheer van onze studio en de realisatie van onze vakantiewoning, …
Gsm 0474/871423

RAF en HEIDI MISOTTEN- VAN DER WIELEN
BEGELEIDERS

WOUTER SCHRIJVERS
BEGELEIDERS
Gsm 0474/620734

MARNIX NUYTS

BEGELEIDER

Wij hebben als gezin kunnen ervaren wat Kleine Prins kan betekenen voor de leden. Daarom wil ik nu zelf de getroffen gezinnen helpen waar nodig.

Gsm 0478/445887

CHRISTINE JEHAES

BEGELEIDSTER
Gsm 0474/927896

EVELINE KOCH
BEGELEIDSTER

Kleine Prins betekent voor mij: een luisteren naar de noden van een gezin en hier een oplossing proberen voor te zoeken. Steun bieden waar het nodig is. En mijn grootste dankbaarheid is wanneer ik hierin kan slagen!

Gsm  0496/982426

ANDRE POITEVIN
Begeleider

Luisterend, meelevend en helpend waar het kan, om het allemaal draaglijker te maken

SEPPE CROONEN

BEGELEIDER
Gsm 0479/463581

NATHALIE MELOTTE

BEGELEIDSTER

Gsm 0498/447110

ANN EVERS
Advocaat
ann.evers@consenso.be

SARAH CILISSEN
Klinisch Psycholoog
Gsm 0486/054656

NELE CURVERS
Klinisch psycholoog
Gsm 0475/212778

ANN ONKELINX
Klinisch Psycholoog

Als klinisch psycholoog probeer ik de gezinnen bij te staan tijdens de zware tocht die ze samen moeten gaan. Een luisterend en helpend oor mogen bieden geeft mij veel voldoening.


levensprocessen

@

annonkelinx.be

ANN-SOPHIE DEPOORTERE
Klinisch Psycholoog

Ann-Sophie is als vrijwilliger verbonden aan vzw Kleine Prins en richt zich vooral op kinderen en jongeren in de regio rond Maasmechelen en Oudsbergen. annsophie.depoortere

@

hotmail.be

NICKY CAELEN
Klinisch Psycholoog
Gsm 0488/262953