Sponsors

WAAROM IS SPONSORING BELANGRIJK?
Wij zijn een niet gesubsidieerde VZW. Zonder sponsoring kunnen wij onze gezinnen niet ondersteunen. Ons jaarlijks budget is aanzienlijk. Ongeveer de helft van het budget wordt besteed aan tussenkomsten voor medische kosten, en de andere helft investeren we in activiteiten voor de gezinnen en gezinsvakanties. Een klein percentage (<5%) dekt werkingskosten (administratie, verzekeringen, telefonie, …).

 

WAAROM VZW KLEINE PRINS?
Onze werking is volledig op vrijwilligers gestoeld, die zich belangeloos inzetten voor een doelgroep die alle steun kan gebruiken. Het is erg concreet en raakt gezinnen direct in onze gemeenschap. Bovendien zetten onze gezinnen zich op hun beurt belangeloos in om jouw evenement ten voordele van Kleine Prins te ondersteunen. Zo werken Kleine Prins vrijwilligers mee op de jaarlijkse Fiets- en Wandeldag van de Vlaamse Ingenieurskamer (VIK) afdeling Limburg, op de Wormstrong triathlon in Genk, en op de facteurkeskoers in Dilsen-Stokkem.

 

WELKE VORMEN KAN STEUN AANNEMEN?
Je organiseert een activiteit waarvan de opbrengst voor een goed doel bestemd is: Kleine Prins kan dat goede doel zijn. Uiteraard worden wij hierover graag voorafgaand ingelicht, omdat onze naam dan ook aan jouw activiteit wordt gelinkt. Indien wenselijk kunnen wij met vrijwilligers je project ondersteunen. Je bedrijf zoekt één of meerdere goede doelen om binnen haar maatschappelijke doelstellingen te ondersteunen: Kleine Prins kan een partner zijn. Ook hier gaan wij graag in overleg wat de plannen zijn en hoe wij kunnen steunen. Kleine Prins voorstellen aan de medewerkers bvb, of andere vormen van samenwerking. Kleine Prins kan de nodige documenten borgen om dit fiscaal-administratief correct te laten verlopen. Je bent een particulier en wil graag een gift schenken: Kleine Prins is erkend om fiscale attesten uit te reiken aan schenkers vanaf 40,- euro per jaar.

 

FISCALE AFTREKBARE GIFTEN
Stortingen vanaf 40 euro met fiscaal attest op rekening “Kleine Prins” : BE 67 0012-5745-8587

 

VRIJWILLIGERS
Mensen die belangstelling hebben om met ons mee te werken, kunnen altijd contact opnemen

BEDRIJFSSPONSORSHIP
In 2018 hebben de volgende bedrijven of organisaties Kleine Prins gesteund:

 

JE BENT VAST BEZORGD

JE BENT NIET ALLEEN

Dokters weten heel veel over kanker. Ze ontdekken steeds nieuwe medicatie om kinderen zoals jij te genezen. Ze doen alles wat ze kunnen om jou te helpen. Je mag dus aan de dokters alles vragen wat je wil weten.

 

Waarschijnlijk voel je je door de medicatie die je thuis en in het ziekenhuis krijgt na een tijdje nog zieker. Dat komt omdat die je lichaam helpt te vechten tegen de kankercellen. Van al dat vechten kan je erg moe worden. Je zal dus veel moeten rusten.

EMOTIONEEL EN PRAKTISCH

Je hebt vast heel veel vragen, over kanker, over medicatie en over behandelingen, over hoe het nu moet met school en misschien nog heel wat andere vragen die niet in dit lijstje staan.

 

Onthoud maar goed dat je je vragen aan iedereen mag stellen. Aan je ouders, aan je dokters en aan iedereen van Kleine Prins. Ook als het moeilijke vragen zijn. Of hele grote.

BEDRIJVEN

SCHOLEN

CLUBS

ANDERE

’t Atelier
Charity Foundation America
PSE Borgerhout
Teleticketservice
Nike
Wara
Rettig Belgium
Fifty One Haspengouw
Woestijnvis
InnerWheel Genk
Genenbos Lupt Los
Albert Heijn Nederland
VVOVAZ
Groep Jomaco bvba

SCHOLEN

Handelsschool Hasselt 7e kantoor
Wico mater Dei
UCL
stedelijke humaniora dilsen 4 handel
VZW VR.KR.Gemeenteschool Kinrooi
Campus Helix Maasmechelen

CLUBS

Rotaract Genk
Rotary Hasselt Herckenrode
Lions Middenlimburg
Lions Club Tienen

ANDERE

Kom op tegen kanker
Fotografen Kinrooi
Stad genk
Music for Life
Vlaamse Ingenieurskamer
Limburgse Medici en Paramedici